Over Goedkoopste-Autoverzekering.com

Over Goedkoopste-Autoverzekering.com

Goedkoopste-Autoverzekering.com biedt bezoekers de mogelijkheid de goedkoopste autoverzekering te vinden op basis van de persoonlijke situatie van de gebruiker. Een zogenaamde vergelijking op maat dus. Door gegevens in te vullen als leeftijd, kenteken, aantal schadevrije jaren en kilometers per jaar, berekent onze vergelijkingsmodule welke autoverzekering in een specifiek geval het goedkoopst is. Een groot voordeel hiervan is dat je direct ziet welke verzekeraar voor jou de goedkoopste autoverzekering biedt. Daarnaast krijg je ook direct te zien welke verzekeraars jouw voertuig kunnen verzekeren. Je hoeft hiernaar dus niet meer zelf op zoek te gaan.

100% onafhankelijk

Goedkoopste-autoverzekering.com opereert geheel onafhankelijk van de verzekeraars die vergeleken worden op de website. Wij hebben er dan ook geen enkel belang bij bepaalde verzekeraars voor te trekken. Bij ons krijg je standaard de goedkoopste autoverzekering als eerste te zien. Onze volledige onafhankelijkheid worden daarnaast ook onderstreept door het feit dat wij ook autoverzekeringen van verzekeraars vergelijken, waarvan wij geen eenmalige vergoeding ontvangen.

Verdienmodel

Zoals gezegd ontvangen wij van bepaalde verzekeraars een eenmalige vergoeding wanneer wij een nieuwe klant aandragen. Omdat het niet eerlijk zou zijn alleen de verzekeraars te tonen waarvan wij ook daadwerkelijk een vergoeding krijgen, hebben wij ervoor gekozen om ook de verzekeraars mee te nemen waarvan wij geen vergoeding ontvangen. Op deze manier kunnen wij onze onafhankelijkheid onderstrepen en geniet de gebruiker van een vollediger overzicht. Helaas kunnen niet alle verzekeraars meegenomen worden in de vergelijking. Niet alle verzekeraars maken namelijk hen prijzen openbaar. Enkele verzekeraars die wij niet meenemen in de vergelijkingen, zijn wel gewoon vertegenwoordigd op de website.

Vragen en opmerkingen

Heb je een vraag of opmerking over de website of werking van Goedkoopste-autoverzekering.com? Dan kun je contact opnemen met ons via het contactscherm of ons rechtstreeks mailen op info[at]goedkoopste-autoverzekering.com. Wij beantwoorden, indien nodig, vragen binnen 1 werkdag.

Autoverzekeringen vergelijken

Onze vergelijker is bereikbaar vanaf de startpagina. Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze vergelijker, dienen enkele gegevens opgegeven te worden. Deze gegevens worden nooit opgeslagen en dienen alleen om de vergelijking te kunnen maken. Wij vragen dan ook nooit naar persoonlijke gegevens als naam, adres of e-mail adres.

Verzekeraars die vergeleken worden

Wij breiden de website zo snel mogelijk uit wanneer er een nieuwe verzekeraar op de markt komt. Momenteel vergelijken wij de volgende verzekeraars in onze vergelijker:

ABN AmroABN Amro
AegonAegon
Allianz DirectAllianz Direct
ANWBANWB
ASRASR
AutoweekAutoweek
AveroAvero
Centraal BeheerCentraal Beheer
Delta LloydDelta Lloyd
DitzoDitzo
FBTOFBTO
GeneraliGenerali
HemaHema
InsharedInshared

KlaverbladKlaverblad
LancyrLancyr
MeeusMeeus
Nationale NederlandenNationale Nederlanden
NowGoNowGo
OHRAOHRA
Onna OnnaOnna Onna
ReaalReaal
UniveUnive
VerzekeruzelfVerzekeruzelf
WitgeldWitgeld
ZelfZelf
Zij Rijdt BeterZij Rijdt Beter

Direct vergelijken

Vergelijk direct meer dan 25 verzekeraars op basis van je persoonlijke situatie en vind de goedkoopste autoverzekering!

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden