ASR autoverzekering vergelijken

ASR autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de ASR autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

ASR heeft een uitgebreid aanbod van verzekeringen en financiƫle diensten. Voor particulieren en bedrijven. Daar hoort natuurlijk ook een autoverzekering bij.

Uniek van de autoverzekering van ASR is dat je bij schade die niet jouw schuld is, niet terugzakt in premiekorting. Je blijft gewoon premiekorting opbouwen. Iedereen die een autoverzekering van ASR afsluit, begint op trede 5 van de no-claimladder. Voor ieder schadevrij jaar stijg je een trede op de ladder. De no-claimkorting kan oplopen tot 75%.

Kies je dekking

De autoverzekering van ASR heeft 4 verschillende basisdekkingen. Van een WA-dekking tot een uitgebreide All-risk-dekking met een nieuwwaardeverzekering tot 3 jaar. Naast de basisdekkingen kun je je autoverzekering van ASR uitbreiden met veel aanvullende dekkingen. Het eigen risico verschilt per dekking. In sommige gevallen kun je de hoogte van het eigen risico zelf kiezen. Hoe hoger het eigen risico, des te lager is je premie.

Korting bij meer verzekeringen

Kies je naast een autoverzekering van ASR ook een of meer van de andere 15 schadeverzekeringen van ASR, dan kun je rekenen op een leuke pakket korting. De korting gaat al tellen bij twee verzekeringen. Bij 2 verzekeringen geeft ASR je 2% korting, bij 3 verzekeringen is de korting al 4%. De korting loopt op tot maar liefst 10% bij 6 verzekeringen. En sluit je nog een andere autoverzekering bij ASR af, dan krijg je nog eens extra korting op de premie. De hoogte van de korting is tot 25% en hangt af van het aantal schadevrije jaren.

Geen langlopend contract

Een autoverzekering van ASR kun je per maand opzeggen. Er is dus geen sprake van een verplichte lange looptijd van de verzekering. Dat is wel zo flexibel.

Afsluiten via een adviseur

Een ASR autoverzekering sluit je af via een adviseur. Daar kiest ASR bewust voor. Afsluiten en opzeggen van je autoverzekering van ASR kan niet online. Voor afsluiten en opzeggen van de autoverzekering neem je contact op met de adviseur. Ook als er iets verandert in jouw situatie, krijg je advies over jouw verzekering(en) bij ASR. Een jaarlijks overzicht is ook onderdeel van de service van ASR.

Afhandeling van schade

Als je schade hebt en je kunt niet meer verder rijden, dan kun je rekenen op de haal- en brengservice van ASR. Een schade kun je online of telefonisch melden. Voor de afhandeling van een schade heeft ASR schadebedrijven aangewezen. Je kunt met een ASR autoverzekering ook zelf een schadebedrijf kiezen. Afhankelijk van de gekozen dekking heeft dit wel of geen invloed op de schadevergoeding.

Bezoek ASR

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
75%

Schade contact:
ASR autoverzekeringen
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

T: 030 - 257 88 00

Website:
www.asr.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden