Onna Onna autoverzekering vergelijken

Onna Onna autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Onna Onna autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Onna-onna biedt vele verzekeringen, waaronder een goede autoverzekering. Bij deze verzekeringsmaatschappij staan warmte en goede service voorop. Financiële dienstverlening hoeft niet kil te zijn, maar kan ook persoonlijk geleverd worden met goed contact. Aan de naam (onna betekent ‘vrouw’ in het Japans) kun je zien dat ze de vrouwelijke karaktereigenschappen hoog in het vaandel hebben.

De basispakketten

Bij onna-onna kun je kiezen uit drie varianten voor je autoverzekering. De eerste optie is een WA-verzekering. Bij deze variant ben je verzekerd voor schade aan personen en andermans spullen. Ook krijg je 25 euro korting op sterreparaties. Daarnaast krijg je bij het afsluiten van deze variant, net als bij beide andere varianten, een gratis APK cadeau bij Kwik-Fit. Kies je voor een WA-plus dekking? Dan verzeker je ook ruitschade en schade aan je eigen auto buiten jouw schuld mee. Ook krijg je 35% korting op een onderhoudsbeurt en worden accessoires meeverzekerd tot 750 euro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een navigatiesysteem. Ook zijn sterreparaties meeverzekerd. De WA-Casco dekking biedt daarenboven verzekering bij schade door vandalisme of schade aan je auto door eigen schuld. Ook krijg je een half jaar lang een Fit-to-go abonnement, waarmee je bijvoorbeeld je vloeistoffen kan laten bijvullen. Tenslotte zijn je accessoires bij WA-Casco tot wel 1250 euro meeverzekerd.

Korting op je tweede auto

Als je naast je verzekerde auto nog een andere auto in je bezit hebt, kun je die bij onna-onna voordelig meeverzekeren. Je ontvangt een korting op de verzekering van je tweede auto die gebaseerd wordt op de schadevrije jaren van de verzekerde auto. Dit is bijvoorbeeld ook handig als je samenwoont met je partner die een eigen auto heeft. Zo ben je met het hele gezin onder de streep goedkoper uit.

Goede service

Wat voor onna-onna het belangrijkste is, is de mening van zijn klanten. Ze garanderen een goede en snelle service met een warme benadering. Je wordt snel geholpen en kunt gemakkelijk overstappen. Ook worden bedragen snel uitgekeerd en reparaties worden snel uitgevoerd. Onna-onna doet er alles aan om een vervelende situatie zo prettig mogelijk op te lossen.

Bezoek Onna Onna

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
T (Aegon): 058 244 3003
Online: schade melden

Website:
www.onnaonna.nl

Onna Onna dekkingen

Naast de drie basisvarianten kun je een viertal aanvullende dekkingen afsluiten bij onna-onna. Zo kun je pechhulp afsluiten, die je binnen Nederland wordt geboden. Sluit je dit af in combinatie met een WA-Casco dekking, dan geldt dit zelfs in heel Europa. Ook kun je je pakket uitbreiden met een rechtsbijstandverzekering of een schadeverzekering voor inzittenden. Tot slot kun je je accessoires meeverzekeren tot een bedrag van maximaal 2500 euro.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden