Avero autoverzekering vergelijken

Avero autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Avero autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Avero Achmea heeft naast een heleboel andere verzekeringen en financiële diensten een overzichtelijke autoverzekering met een goede premie en heldere voorwaarden. Je kunt voor je Avero autoverzekering kiezen uit 3 dekkingen en de standaard aanvullende dekkingen als een inzittendenverzekering

Pakketkorting

Als je naast een autoverzekering bij Avero nog meer verschillende schadeverzekeringen afsluit, krijg je per soort verzekering 2% korting. Sluit je bijvoorbeeld een autoverzekering én een reisverzekering af, dan bedraagt de korting al 4% op beide verzekeringen. De korting loopt op tot 12%.

No-claim beschermen

Bijzonder van de autoverzekering van Avero is de mogelijkheid om je no-claimkorting veilig te stellen. Voor een klein bedrag gaat met deze aanvullende dekking je no-claimkorting niet omlaag als je maar 1 schade per jaar meldt. Als je niet meer dan 1 keer per jaar schade hebt, hoef je je geen zorgen te maken over je no-claimkorting en daarmee een verhoging van de premie van jou autoverzekering. De schade heeft dan geen invloed op je no-claim, je aantal schadevrije jaren wordt wel aangepast.

Goed geadviseerd

Een Avero autoverzekering kun je niet direct bij Avero Achmea afsluiten. Avero werkt hiervoor met onafhankelijk adviseurs door het hele land. Ook voor advies over andere verzekeringen en het opzeggen van je verzekering kun je terecht bij een adviseur van Avero Achmea.

Eerste jaar niet opzeggen

Een autoverzekering van Avero Achmea kun je het eerste jaar niet opzeggen. Bij het afsluiten van de verzekering geldt dus een looptijd van minimaal 1 jaar. Na dit eerste jaar kun je de autoverzekering van Avero iedere dag opzeggen. Avero hanteert wel een opzegtermijn van 1 maand.

Garanties bij reparatie

Voor herstel van schade kun je met een autoverzekering van Avero Achmea rekenen op goede service en gunstige voorwaarden. Zo heb je bijvoorbeeld recht op vervangend vervoer voor de tijd dat je eigen auto in reparatie is. Bovendien geeft de autoverzekering van Avero 4 jaar FOCWA-garantie op een reparatie. De enige voorwaarde die Avero stelt voor deze voordelen is dat je de schade laat herstellen bij een herstelbedrijf uit het netwerk van Avero. Dat is wel zo handig, dan wordt alles geregeld door Avero. Bovendien is dan je eigen risico ook lager. Kies je zelf de garage voor een reparatie, dan moet je rekening houden met een eigen risico van 135 euro.

Dit geldt ook voor ruitschade. Ruitschade is met een autoverzekering van Avero gedekt als je de ruit laat repareren of vervangen bij een van de reparateurs uit het netwerk van Avero. Het herstel kost je dan niets. Kies je een ander, dan betaal je ook zelf.

Bezoek Avero

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
75%

Schade contact:
Online: schade melden

Website:
www.avero.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden