NowGo autoverzekering vergelijken

NowGo autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de NowGo autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

LET OP! NOWGO IS OVERGENOMEN DOOR OHRA

NowGo is een nieuwe verzekeraar op de markt die zich helemaal richt op het simpel digitaal aanbieden van schadeverzekeringen. Overal en altijd bereikbaar is het doel. De nieuwste ontwikkeling bij NowGo is een AirCare verzekering voor als je overlijdt door een vliegongeval.

De NowGo autoverzekering

Deze moderne verzekering biedt een ruime dekking voor een superscherpe premie. Alles is online te regelen en het keuzemenu bestaat uit WA, Beperkt Casco en Volledig Casco (Allrisk). Bij alle drie de verzekeringen heb je standaard automobilistenhulp bij verkeersongevallen, ook in het buitenland.

Premie berekening en eigen risico

Bij de WA verzekering heb je geen eigen risico, bij de Casco verzekeringen kun je het eigen risico zelf kiezen. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie. Verder is de premie afhankelijk van de leeftijd en de woonplaats van de bestuurder en het aantal kilometers dat per jaar wordt gereden. De Bonus-Malus regeling van de autoverzekeringsbranche is hier ook van toepassing. Hoe langer je schadevrij hebt gereden, des te hoger id je korting op de premie. Als je schade claimt die jij hebt veroorzaakt, dan gaat je korting naar beneden.

Extra autoverzekeringen

Bij 'extraatjes' kun je denken aan de inzittenden verzekering voor schade. Als je een ongeluk krijgt zijn zowel de passagiers als de bestuurder verzekerd voor schade aan spullen en voor letselschade. Bij de ongevallenverzekering inzittenden verzeker je invaliditeit of overlijden van bestuurder of medepassagiers.

Pechhulp

Pechhulp in Nederland of ook in Europa kun je extra verzekeren. Je hebt dan geen eigen risico en bent verzekerd van garagehulp en vervoer van je auto naar en van de garage. Zelf krijg je vergoeding voor openbaar vervoer, huurkosten voor een vervangende auto voor twee dagen en eventuele overnachtingskosten.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand voor auto is een extra optie voor juridische bijstand en vergoeding van proceskosten. Dit kan handig zijn als je een geschil hebt met de garage over de repartiekosten of als je de kosten na een ongeval of schade aan je auto wilt verhalen op de tegenpartij.

Verlengde Nieuwwaarde

Verlengde Nieuwwaarde en Verlengde Aankoopwaarde zijn aanvullende verzekeringen die de nieuwwaarde of de aankoopwaarde regeling van de nieuwe of tweede hands auto verlengen van een tot drie jaar. Bij Total loss of diefstal krijg je tot drie jaar na aankoop de waarde uitgekeerd.

Schade claimen

Schade doorgeven gaat via de website van NowGo. Houd wel het polisnummer van je verzekering bij de hand. Je kunt ook contact leggen via chat en telefoon tijdens kantooruren. Via twitter en facebook krijg je binnen een uur antwoord.

Bezoek NowGo

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
Zie gegevens OHRA

Website:
www.nowgo.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden