Klaverblad autoverzekering vergelijken

Klaverblad autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Klaverblad autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Klaverblad biedt sinds 1850 gewoon goede verzekeringen aan. Je kunt je verzekering online afsluiten maar Klaverblad wijst ook op de mogelijkheid om je door een assurantieadviseur te laten adviseren. Met de de Royaal autoverzekering kun je je auto gewoon goed verzekeren tegen een aantrekkelijke premie.

Zelf kiezen

Je kiest allereerst je verzekering uit de varianten WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco. Nieuwwaarde en schade door eigen schuld worden alleen vergoed als je WA + volledig casco hebt gekozen. Met deze laatste verzekering kun je ook gratis je eigen kenteken in de ruit laten graveren.

Als je schade wilt laten repareren, kun je zelf je garage uitkiezen. Als je kiest voor een AAS of ABS garage biedt dat wel voordelen. Zij kunnen vervangend vervoer voor je regelen en zij handelen de kosten meteen af bij Klaverblad.

Geen eigen risico

Bij de WA verzekering van Klaverblad betaal je geen eigen risico. Heb je de WA + beperkt casco, dan is het eigen risico slechts € 100,-. Ben je WA + volledig casco verzekerd en heb je minstens acht schadevrije jaren, dan heb je ook geen eigen risico.

Korting

De hoogte van de premie wordt onder andere bepaald door je leeftijd, de waarde van de auto en je woonplaats. Verder gebruikt men ook bij hier de bonus-malus regeling. Bijzonder bij het Klaverblad is dat de korting kan oplopen tot 85% op de premie!

Bezoek Klaverblad

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
85%

Schade contact:
Klaverblad Verzekeringen
postbus 3012
2700 KV Zoetermeer

Website:
www.klaverblad.nl

Klaverblad dekkingen

De Royaal autoverzekering kan worden uitgebreid met twee verzekeringen: De schadeverzekering voor inzittenden en de verzekering voor verkeersrechtsbijstand. De inzittenden verzekering keert maximaal € 1.000.000 uit als de bestuurder of de passagiers schade lijden door een ongeval. Het kan dan gaan om schade aan spullen of schade door letsel of overlijden. De verzekering voor verkeersrechtsbijstand helpt bij het verhalen van de schade op de veroorzaker. Ook wordt hulp geboden als je voor de rechter moet komen of als je rijbewijs of je auto door de politie is afgepakt.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden