Unive autoverzekering vergelijken

Unive autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Unive autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Bij Univé denk je misschien snel aan je zorgverzekering. Maar ook voor het verzekeren van je auto kun je natuurlijk bij hen terecht. Univé biedt goede en complete pakketten zodat je op alles voorbereid kunt zijn.

Kies je basispakket

Univé geeft je de keuze uit drie basispakketten, die variëren in compleetheid. Kies je bijvoorbeeld voor de verplichte WA-verzekering, dan wordt de schade vergoed die je aan andermans bezit toebrengt. Als je je pakket uitbreidt naar een WA-plusverzekering, wordt ook schade aan je eigen auto vergoed wanneer dit bijvoorbeeld een resultaat is van de natuur of van een poging tot diefstal. Kies je voor een Allriskverzekering, dan ben je nog ruimer verzekerd. Zo wordt bijvoorbeeld schade door vandalisme ook vergoed. Je Allriskverzekering kan nog verder worden uitgebreid naar het All Risk Plus Pakket of het All Risk Optimaal Pakket. Bij deze pakketten krijg je geheel zelf de keuze welke dekkingen u belangrijk vindt en welke je weg wilt laten. Univé werkt samen met vele schadeherstellers waar je goed terecht kunt als je onverhoopt schade hebt. Bij het Optimaal Pakket heb je zelfs vrije keuze uit alle schadeherstellers, ook als Univé hier niet mee samenwerkt.

No-claimkorting

Ook voor de prijs zit je bij Univé goed. Hier kan je no-claimkorting namelijk wel oplopen tot 80%, ook als u wisselt van verzekeraar. Sluit je voor het eerst een autoverzekering af? Dan krijg je alsnog maar liefst 50% korting op je premie. Daarnaast betaal je bij een WA-verzekering geen eigen risico.

24/7 bereikbaar

Univé is dag en nacht bereikbaar, wat handig is bij een spoedgeval. Contact met ze opnemen kan zowel via de alarmcentrale als via de handige Univé App. Een snel schadeherstel wordt je gegarandeerd en de diensten van Univé worden 24 uur per dag aangeboden. Deze diensten worden door klanten gemiddeld met een 7,9 beoordeeld. De goede service is daarmee een belangrijke en goede eigenschap van Univé, die niet alleen door hen wordt uitgedragen maar ook als dusdanig wordt ervaren door de klanten.

Bezoek Unive

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
Online: schade melden

Website:
www.unive.nl

Unive dekkingen

Als je het gevoel hebt dat de basisdekkingen niet voldoende zijn voor je auto heb je nog meer opties. De drie basispakketten kunnen door jezelf uitgebreid worden met vele aanvullende dekkingen. Denk hierbij aan pechhulp of rechtsbijstand bij een ongeval. Op deze manier krijg je de gelegenheid zelf de controle te hebben over de mate waarin je auto verzekerd is. Als de extra dekkingen je niet nodig lijken kun je je verzekering natuurlijk ook zo compact houden als je zelf wilt.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden