ANWB autoverzekering vergelijken

ANWB autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de ANWB autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Denk je aan ANWB, dan denk je aan de Wegenwacht. ANWB staat voor veilig op weg. Niet alleen pechvrij, maar ook met de zekerheid van de ANWB autoverzekering.

Veilig rijden

Bij de ANWB sluit je voordelig een autoverzekering af. Je kunt kiezen uit 2 verzekeringen: een reguliere autoverzekering van ANWB of de Veilig Rijden verzekering. Deze laatste maakt de autoverzekering van ANWB uniek. Je rijstijl bepaalt je korting. Hoe? ANWB meet met een stick in je auto je rijstijl.

Korting op korting

Voor de Veilig Rijden autoverzekering van ANWB geldt: hoe veiliger jij rijdt, des te hoger de korting die je krijgt bovenop de standaard no-claimkorting. De veilig rijden korting kan oplopen tot 30%. Zowel de Veilig Rijden verzekering als de reguliere autoverzekering van ANWB kennen een no-claimkorting tot 80%. En ben je lid van de ANWB? Dan krijg je bovenop deze kortingen ook nog eens 5% ledenkorting.

Een tweede auto verzeker je bij ANWB voordelig tegen dezelfde no-claimkorting die je voor je eerste auto krijgt. Een eventuele schade heeft vervolgens alleen invloed op de no-claimkorting van de auto die schade heeft.

Hulp bij schade

Je kunt natuurlijk kiezen voor de beperkte dekking van een WA-verzekering. Maar als je kiest voor een uitgebreidere dekking kun je automatisch rekenen op handige extra service. Zo krijg je met een ANWB autoverzekering hulp ter plekke van de Wegenwacht. De Wegenwacht kan ter plekke een kleine reparatie uitvoeren zodat je wellicht zelf je reis kunt vervolgen, maar ze kunnen ook helpen bij het invullen van het schadeformulier. En moet je auto voor een grote reparatie, dan zorgt de haal- en brengservice van de ANWB autoverzekering dat je auto van en naar het schadebedrijf wordt gebracht.

Vervangend vervoer

Gunstig van de ANWB autoverzekering is ook dat je recht hebt op gratis vervangend vervoer als je eigen auto wordt gerepareerd. Net zolang als nodig is. De enige voorwaarde daarvoor is dat je de reparatie laat uitvoeren door een van de door de ANWB uitgekozen schadeherstelbedrijven. Wil je ook een vervangende auto als je in het buitenland schade krijgt? Dan kun je dit bij de Beperkt Casco en Allrisk dekking van de ANWB autoverzekering eenvoudig meeverzekeren.

Bij schade neemt ANWB je alle zorgen uit handen. Kies je liever je eigen herstelbedrijf voor een reparatie? Dan kan dat natuurlijk. Je hebt dan wel een eigen risico van 350 euro.

Bezoek ANWB

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
ANWB autoverzekeringen
Postzone H1C
Postbus 93200
2509 BA DEN HAAG

T: 088 - 269 28 88

Website:
www.anwb.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden