Aegon autoverzekering vergelijken

Aegon autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Aegon autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Aegon is een grote Nederlandse verzekeraar die uiteraard ook een autoverzekering biedt.

De autoverzekering van Aegon is zeer uitgebreid. Zo kan er uit de standaard dekkingen worden gekozen, maar daarnaast ook uit drie varianten van de allrisk autoverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. Daarnaast zijn accessoires tot 750 euro gratis meeverzekerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een extern navigatiesysteem.

De autoverzekering van Aegon is niet voor personen die op zoek zijn naar een kortlopende autoverzekering. De minimale looptijd van de verzekering is namelijk 1 jaar. Na verloop van dit jaar kan de autoverzekering vervolgens dagelijks opgezegd worden, met een opzegtermijn van een maand.

Heb je een Aegon autoverzekering en heb je schade gereden? Dan hoef je dit niet zelf door te geven aan de verzekeraar. Aegon werkt samen met verschillende schadeherstel bedrijven. Wanneer je schade hebt gereden, kun je één van die schadeherstel bedrijven bezoeken. Vervolgens kun je daar laten berekenen wat de kosten zullen worden voor het herstellen en wat voor invloed dit gaat hebben op een eventuele no-claim korting en de premie voor je autoverzekering. Dan weet je dus direct of het voordeliger is om de schade te claimen via de verzekering of niet. Mocht je er vervolgens voor kiezen de schade te willen claimen, dan regelt het aangesloten schadeherstel bedrijf dat direct met de Aegon. Wellicht kan het handig zijn een onafhankelijke schadehersteller om een Second Opinion te vragen.

Zoals gezegd, biedt Aegon maar liefst die varianten van de WA + volledig casco (allrisk) verzekering: Basis, Compleet en Royaal. Met een allrisk verzekering ben je bij Aegon altijd verzekerd tegen schade, ook als deze door jezelf is veroorzaakt. Maar de varianten van de allrisk verzekering bieden eventuele extra's zoals een gratis leenauto tijdens reparatie (alle varianten), gratis haal- en breng service (Compleet en Royaal) en gratis pechhulp (alleen voor Royaal variant).

Bezoek Aegon

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
75%

Schade contact:
Aegon schade melden
Schade meldt u bij Aegon online:
Schade melden

T: 088 344 00 00

Website:
www.aegon.nl

Aegon dekkingen

Uiteraard biedt Aegon de standaard dekkingen WA, WA Extra en Allrisk. Een verschil is dat Aegon een drietal allrisk verzekeringen kent. Namelijk Allrisk Basis, Allrisk Compleet en Allrisk Royaal. Het verschil tussen deze varianten is vooral het service niveau. Zo krijg je met een Allrisk Basis verzekering geen gratis breng- en haalservice, en geen gratis pechhulp. Ook wordt niet de aanschafwaarde van de auto uitgekeerd wanneer deze total-loss is. Met de Allrisk Compleet verzekering geniet je wel van gratis breng- en haalservice en krijg je de aanschafwaarde van de auto vergoedt tot 2 jaar met een nieuwe auto en tot 1 jaar met een occasion. Met de Allrisk Royaal verzekering krijg je naast gratis breng- en haalservice ook gratis pechhulp en de nieuwwaarde van de auto tot 3 jaar bij een nieuwe auto en tot 2 jaar bij een occasion.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden