Autoweek autoverzekering vergelijken

Autoweek autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Autoweek autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

LET OP! De Autoweek autoverzekering is niet meer beschikbaar!Autoweek is inmiddels veel meer dan alleen een tijdschrift. Net zo betrouwbaar als de tests en informatie over auto’s is ook de autoverzekering van Autoweek. Autoweek heeft voor hun autoverzekering de samenwerking gezocht met gespecialiseerde partners.

In goede handen bij Nationale Nederlanden

Met een autoverzekering van Autoweek ben je in goede handen. Nationale Nederlanden voert de autoverzekering van Autoweek uit. Daarmee heb je de eigen gunstige voorwaarden en premies van Autoweek met de expertise van verzekeraar Nationale Nederlanden achter de schermen. De autoverzekering van Autoweek is dus niet dezelfde als de eigen autoverzekering van Nationale Nederlanden.

Korting voor abonnees van Autoweek

Vanzelfsprekend kunnen abonnees van Autoweek rekenen op een korting op de premie van de autoverzekering. De korting bedraagt 5%.

Abonnee of niet, iedereen profiteert met een autoverzekering van Autoweek van een hoge no-claimkorting. Als je genoeg jaren zonder schade rijdt, kan de no-claimkorting oplopen tot 85%. Bij de meeste verzekeraars is de no-claimkorting maximaal 75%.
En verzeker je een tweede auto bij Autoweek, dan ontvang je voor deze auto dezelfde korting al voor de eerste verzekerde auto.

Kies je voor betaling van de premie van je autoverzekering van Autoweek in een keer voor een heel jaar, dan betaal je maar 1 keer administratiekosten.

Makkelijk en degelijk

Een autoverzekering van Autoweek sluit je makkelijk online af. Je kunt kiezen uit de standaarddekkingen en meest voorkomende aanvullende dekkingen zoals een inzittendenverzekering, rechtsbijstandverzekering en pechhulp in binnen- en buitenland. Je autoverzekering van Autoweek is dagelijks opzegbaar, dus zonder opzegtermijn. En wil je je verzekering aanpassen? Dan kan dat ook op ieder moment. Zo sluit je dus moeiteloos pechhulp af als je op vakantie gaat. Als je in het buitenland stil komt te staan, helpt je autoverzekering van Autoweek je weer op weg. En als je thuiskomt, zeg je net zo makkelijk de pechhulp weer op.

Schade goed geregeld

Een schade kun je bij Autoweek makkelijk melden: online, telefonisch en voor ernstige situaties heeft Autoweek een speciaal noodnummer. Je kunt op de website van Autoweek ook een schadeformulier downloaden. Zo zit je in geval van schade nooit zonder.
Maak je voor het repareren van je auto bij een schade voor een van de schadepartners van Autoweek, dan heb je er geen omkijken naar. Je verzekeraar regelt alles. Je hoeft alleen maar je auto op het afgesproken tijdstip bij het herstelbedrijf af te leveren. Je Autoweek autoverzekering handelt de administratie af. Bovendien betaal je met een autoverzekering van Autoweek geen eigen risico als je gebruik maakt van het herstelnetwerk van Autoweek.

Bezoek Autoweek

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
85%

Schade contact:
Nvt

Website:
www.autoweek.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden