Ditzo autoverzekering vergelijken

Ditzo autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Ditzo autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Ditzo timmert hard aan de werk met haar autoverzekering. Ditzo biedt een overzichtelijke autoverzekering tegen een lage premie.

Kilometers vreten

Hoe minder kilometers je in een jaar rijdt, des te lager is de premie voor je autoverzekering van Ditzo. En andersom, als je veel kilometers rijdt, zal je premie hoger zijn.

Kortingsregelingen

Naast een autoverzekering van Ditzo kun je bij deze verzekeraar ook andere verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een zorgverzekering, woonverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering. Ditzo doet niet aan pakketkorting. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij Ditzo krijg je geen korting. Maar sluit jij, of een gezinslid, voor een tweede auto een extra autoverzekering af, dan kun je wel rekenen op een korting op deze autoverzekering. De autoverzekering van Ditzo kent natuurlijk ook een no-claimkorting. Afhankelijk van het aantal schadevrije jaren loopt deze no-claimkorting op tot 75%.

Snelle schadeafhandeling

Ditzo vindt een snelle afhandeling van schades belangrijk. Je kunt 24 uur, 7 dagen in de week een schade melden. Ditzo heeft een haal- en brengservice. Je auto wordt opgehaald op een door jou gekozen plek in Nederland en ook weer teruggebracht waar in Nederland je wilt. In de tussentijd krijg je gratis een leenauto. Reparaties starten meteen en schades worden snel uitbetaald. Op uitgevoerde reparaties krijg je 4 jaar garantie.

Bezoek Ditzo

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
75%

Schade contact:
T: 030 699 79 30
Online: schade melden

Website:
www.ditzo.nl

Ditzo dekkingen

De autoverzekering van Ditzo is relatief goedkoop. Hiervoor krijg je een goede, eenvoudig verzekering. Je kunt kiezen uit de 3 standaard basisverzekeringen WA, Casco Beperkt en All Risk. Deze basisverzekering is eenvoudig uit te breiden met een aantal aanvullende dekkingen.

Schade inzittenden
Deze aanvullende verzekering dekt de schade aan spullen van de mensen die met jou meereden op het moment van een ongeluk. Ook als de mensen zelf gewond raken of overlijden, keert deze verzekering een bedrag uit.

Rechtsbijstand motorrijtuigen
Verzeker de kosten die je hebt aan een juridisch gevecht na een aanrijding met uw auto met deze aanvullende verzekering. Let op dat deze verzekering alleen geldt voor conflicten die ontstaan na een ongeval met uw auto, en niet met de fiets of te voet.

Pechhulp
Als aanvulling op je Ditzo autoverzekering sluit je voordeling pechhulp af voor auto’s die nog geen 15 jaar oud zijn. De pechhulp geldt zowel in Nederland als in het buitenland. En ook als iemand anders in jouw auto rijdt. Met Ditzo Pechhulp heb je recht op een vervangende auto als jouw eigen auto niet ter plekke gerepareerd kan worden.

Bij de Casco Plus All-Risk autoverzekering van Ditzo kun je ook schade aan accessoires boven 100 euro verzekeren.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden