Reaal autoverzekering vergelijken

Reaal autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Reaal autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Bij Reaal kun je voor al je verzekeringen terecht. Ook voor je autoverzekering ben je bij Reaal op een goed adres.

Drie basispakketten

Reaal geeft je de keuze uit drie vaste basispakketten. De WA-verzekering bestaat uit verzekering van schade aan anderen waarvoor je aansprakelijk bent. Daarnaast worden eventuele proceskosten verzekerd en krijg je hulpverlening bij een ongeluk of bij diefstal. Bij het aanschaffen van een WA-verzekering bij Reaal betaal je bovendien geen eigen risico. Als je kiest voor WA-plusverzekering wordt ook schade aan je auto verzekerd. Ook worden accessoires vergoed tot 1000 euro. Ook wordt in dit pakket schade vergoed die veroorzaakt is door natuur, brand of (poging tot) diefstal. Tenslotte kun je een Allriskverzekering afsluiten. Als je hiervoor kiest wordt schade aan de ruiten ook vergoed. Ook wordt schade vergoed bij onvoorziene gebeurtenissen van buitenaf.

Kosten besparen

Bij Reaal heb je een voordelige no-claimkorting. Als je voor het eerst een autoverzekering afsluit, krijg je alsnog 48% korting op je premie. Dit geldt ook als je jonger bent dan 24 jaar. Deze korting blijft alleen maar stijgen, hoe langer je schadevrij rijdt. De korting op je premie kan dan oplopen tot wel 80%. Ook op andere manieren kan je kosten besparen. Zo heb je zelf invloed op je eigen risico door te kiezen naar welk bedrijf je gaat. Het standaard eigen risico bij het WA-pluspakket en de Allriskverzekering is 150 euro. Kies je echter voor een Schadegarant-bedrijf, dan vervalt dat eigen risico. Een andere manier om op de kosten te besparen is door meerdere verzekeringen bij Reaal af te sluiten. Door niet alleen je autoverzekering bij Reaal te hebben lopen kun je tot wel 12% korting krijgen op je premie.

Goede service

Reaal maakt geen onderscheid tussen het type verzekering als het aankomt op snelheid en vakkundigheid. Welk pakket je ook afsluit, je kunt bij een ongeluk altijd rekenen op snelle hulp en goede service. Na een ongeluk heb je al genoeg om over na te denken. Reaal vindt dat snelle hulp daarom erg belangrijk is.

Bezoek Reaal

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
T: 0800 732 25 48 57

Website:
www.reaal.nl

Reaal dekkingen

Reaal biedt de mogelijkheid andere dekkingen toe te voegen aan je pakket. Denk hierbij aan verzekeringen voor schade of ongevallen bij inzittenden. Ook kun je je pakket uitbreiden met rechtsbijstand of pechhulp. Je krijgt hierbij de optie voor pechhulp in Nederland maar ook pechhulp in Europa is een mogelijkheid. Hier vallen ook de vervoerskosten naar een eventuele garage onder als reparatie niet lukt binnen 48 uur. Ook kan het huren van een auto vergoed worden.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden