FBTO autoverzekering vergelijken

FBTO autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de FBTO autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

De autoverzekering van FBTO is een van de vele verzekeringen die je bij deze verzekeraar kunt afsluiten. FBTO biedt een goede basisverzekering die je naar eigen behoefte verder kunt samenstellen.

Makkelijk en voordelig online geregeld

De autoverzekering van FBTO is eenvoudig via de website af te sluiten. Je krijgt zelfs 10 % korting als je online een FBTO autoverzekering afsluit. En zodra je aanvullende dekkingen op de website activeert, ben je direct verzekerd.

Bijzonder van FBTO is de aanvullende Schadeverzekering bestuurder. Hiermee verzekert u voor 4,64 euro persoonlijke en materiƫle schade bij een ongeluk. Dat zijn je spullen die op het moment van het ongeluk in de auto lagen. Maar deze verzekering dekt bijvoorbeeld ook je inkomen als je door het ongeluk even niet kunt werken of de kosten voor tijdelijk extra hulp in huis.

Verder heeft FBTO ook pechhulp, een inzittendenverzekering, verkeersrechtbijstand als aanvulling op je autoverzekering van FBTO. Je sluit ze af voor een paar euro per maand. Ook als je je no-claimkorting wilt beschermen bij schade of als je liever je eigen schadeherstelbedrijf kiest, kun je hiervoor bij FBTO een aanvullende verzekering afsluiten.

Geen korting bij meer verzekeringen

Als je naast een autoverzekering ook nog andere verzekeringen hebt of afsluit bij FBTO krijg je geen pakketkorting. Je kunt eventueel wel profiteren van een collectiviteitskorting. Hiervoor moet je lid zijn van een van de 6 partners van FBTO.

Bepaal zelf je eigen risico

Bij de WA-plus en WA-casco autoverzekering van FBTO kun je zelf je eigen risico kiezen. Je kunt het eigen risico op ieder gewenst moment aanpassen. De hoogte van het eigen risico zie je terug in de premie die je betaalt voor je autoverzekering van FBTO.

Looptijd basisverzekering

De basisverzekering van FBTO sluit je in principe af voor 1 jaar. Na dit eerste jaar kun je de autoverzekering van FBTO iedere dag opzeggen. FBTO houdt wel een opzegtermijn van 1 maand aan.

Bonus/malusregeling

Sluit je een autoverzekering bij FBTO af en heb je nog geen schadevrije jaren, dan stap je in op trede 6 van de zogenaamde bonus/malustabel. Daarmee krijg je direct 40% korting op je premie. Voor ieder jaar dat je zonder schade rijdt, stijg je een trede en krijg je meer korting. De bonus/maluskorting op de FBTO autoverzekering loopt op tot 75%.

Extra voordeel

Als je een autoverzekering van FBTO hebt, heb je automatisch allerlei voordeel. Zo kun je bij Profile korting krijgen op nieuwe banden, op onderhoud en reparaties en krijg je een zomer- en een wintercheck en stikstof in je banden. Bovendien kun je met een FBTO autoverzekering makkelijk en voordelig parkeren want FBTO betaalt je aanmelding bij Yellowbrick.

Bezoek FBTO

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
75%

Schade contact:
T: 058 234 56 78
Online: schade melden via Whatsapp

Website:
www.fbto.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden