Inshared autoverzekering vergelijken

Inshared autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Inshared autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

We all benefit
Bij inshared kun je terecht voor alle mogelijke schadeverzekeringen. Deze online verzekeraar wil het net even anders doen dan andere. Ze zijn gek op eerlijk en dat geven ze op unieke wijze gestalte door hun anti-graai garantie. Zijn alle bedrijfskosten betaald en blijft er nog geld over? Dan krijgen de klanten hun deel van het geld terug.

De autoverzekering staat voorop

Direct op de homepage vind je een knop om de premie te berekenen voor de voordelige autoverzekering en de link om schade te melden. Wat opvalt bij InShared is dat men vier autoverzekeringen aanbiedt. Behalve de WA, de Beperkt Casco en de Allrisk verzekeringen, kun je ook kiezen voor de Beperkt Casco Extra. Deze laatste optie geeft nog 50% terug van de schade als je die zelf aan je eigen auto hebt veroorzaakt.

De wettelijk verplichte basis WA verzekering wordt aangeraden voor de auto van 15 jaar en ouder. Voor het verzekeren van ruitbreuken en diefstal, brand en storm kun je kiezen uit de overige drie verzekeringen. Verder zorgt InShared in geval van nood altijd voor vervangend vervoer.

Jaarbeloning en korting

Als je een goede klant bent bij InShared en je hebt geen schade geclaimd, dan kom je in aanmerking voor de Jaarbeloning. Hier geldt onder andere: hoe meer verzekeringen je hebt, des te hoger is het percentage korting op je premies. Behalve de korting die je krijgt als je meerdere verzekeringen bij InShared hebt, kun je ook korting op de premie krijgen als je een tweede auto bij hen verzekert.

Schade melden

Het melden van een schade aan de auto gaat heel gemakkelijk via de website. Als je daar de gegevens invult, zie je ook meteen wat de claim voor gevolgen heeft en wat er wel en niet gedekt is.
In geval van diefstal kun je meteen de alarmcentrale van InShared bellen. Ook is het belangrijk om meteen aangifte te doen bij de politie. InShared zorgt voor vervangend vervoer.

Bezoek Inshared

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
T: 071 364 17 62
Online: schade melden

Website:
www.inshared.nl

Inshared dekkingen

Bij InShared kun je een extra inzittenden verzekering afsluiten. Je krijgt schadevergoeding als jijzelf of je medepassagiers gewond raken, overlijden of schade aan spullen krijgen.
Sleutels kwijt, verkeerde benzine getankt of een lege tank of accu? De Pechhulp verzekering is vergeleken met die van andere verzekeraars goedkoop te noemen. Eurocross zorgt 24/7 voor deze service. Je kunt kiezen voor hulp bij pech onderweg met hulp in de eigen woonplaats in Nederland of voor de uitgebreide versie in Europa.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden