Verzekeruzelf autoverzekering vergelijken

Verzekeruzelf autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Verzekeruzelf autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Verzekeruzelf is expert in, zoals de naam al doet vermoeden, verzekeren. Het mag dus geen verrassing zijn dat je voor je autoverzekering bij hen ook op een goed adres bent. Dit kan zowel voor je eigen auto als voor je zakelijke auto. Ook je oldtimer kun je uitstekend bij hen laten verzekeren.

Drie basispakketten

Voor de gewone auto heb je voor je autoverzekering bij Verzekeruzelf keuze uit drie basispakketten. Als je kiest voor de meest compacte verzekering, komt u uit bij de verplichte WA-verzekering. Dit vergoedt schade die je maakt aan anderen of hun bezit. Als je kiest voor de Beperkt Casco WA-verzekering ben je echter ruimer verzekerd. Als je bijvoorbeeld schade hebt door een aanrijding met een dier of het resultaat van een storm, wordt dit bij een Beperkt Casco wel vergoed, maar bij een standaard WA niet. Je kunt er ook voor kiezen nog uitgebreider te verzekeren. Dan kom je uit bij een Allrisk verzekering. Als je hiervoor kiest ben je zelfs verzekerd als je schade rijdt door je eigen schuld. Daarnaast geniet je van alle voordelen die je ook hebt het afsluiten van een WA Beperkt Casco Verzekering.

Je pakket uitbreiden

Naast de basispakketten heb je de mogelijkheid je pakket uit te breiden. Dit kan met een Schade Verzekering voor Inzittenden (SVI), rechtsbijstand of pechhulp. Je kunt natuurlijk ook een combinatie van deze producten kiezen, maar het is ook een optie ze geen van allen te kiezen. Doordat je dit zelf kunt bepalen ben je geheel zelf de baas over je eigen premie. Als puntje bij paaltje komt wil je natuurlijk het liefst een zo goed mogelijke verzekering voor een zo laag mogelijke premie.

Korting op een tweede auto

Verzekeruzelf biedt je ook een voordelige premie wanneer je (of je partner) een tweede auto in je bezit hebt. Je kunt het no-claimvoordeel van je verzekerde auto namelijk gewoon meenemen naar de tweede of derde auto. Dit betekent dat je voor allebei de auto’s evenveel korting ontvangt op je premie.

Geen verplichtingen

Als je een autoverzekering afsluit bij Verzekeruzelf, kun je deze op iedere dag beëindigen. Je zit niet vast aan langdurige afspraken of verplichtingen. Als je te veel premie vooruit hebt betaald wordt dit namelijk gewoon teruggestort op je rekening. Dit maakt het afsluiten van een verzekeringspakket nog aantrekkelijker, omdat je nergens aan vastzit. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat je een contract vroegtijdig zou willen beëindigen. De diensten van Verzekeruzelf worden namelijk met vijf sterren gewaardeerd.

Bezoek Verzekeruzelf

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
85%

Schade contact:
E-mail: schadebehandeling@verzekeruzelf.nl
Online: schade melden

Website:
www.verzekeruzelf.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden