Zij Rijdt Beter autoverzekering vergelijken

Zij Rijdt Beter autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Zij Rijdt Beter autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

LET OP! Zij Rijdt Beter is niet langer actief als verzekeraar!Een autoverzekering speciaal voor vrouwen. Dat is Zij rijdt beter. Vrouwen rijden minder vaak schade en hier speelt Zij rijdt beter op in. Ze hebben een hele duidelijke doelgroep, hoewel je je als man ook zeker hier kunt laten verzekeren als je je prettig voelt bij hun aanbod.

Het basisaanbod

Het aanbod bestaat uit drie basisdekkingen. Je kunt kiezen voor de wettelijk verplichte WA-verzekering, wat je oude auto uitstekend verzekert. Het geeft namelijk dekking voor schade aan de andere partij. Als je kiest voor een uitgebreidere verzekering door te gaan voor een WA-plus verzekering, is het belangrijkste verschil dat je ook dekking krijgt voor schade aan je eigen auto, wanneer dit buiten je eigen schuld om ontstaan is. Bij het kiezen voor een Allriskverzekering is de schade altijd gedekt. Ook als deze niet buiten je schuld om veroorzaakt is. De dekking geldt voor zowel je eigen bezit als dat van een ander.

Lage premie

Wat Zij rijdt beter onderscheidt van andere verzekering is de lage premie. De redenering achter de lage premie is dat vrouwen veiliger rijden. Hierdoor rijden ze minder vaak schade en zullen ze hun verzekering dus minder vaak nodig hebben. Naast de standaard lage premie heb je ook geen verplicht eigen risico voor alle basispakketten. Er wordt ook een no-claimkorting geboden die kan oplopen tot wel 75%. Ook krijg je de optie op een no-claimbeschermer. Als je onverhoopt toch schade rijdt, dan gaat je no-claimvoordeel minder hard achteruit wanneer je deze beschermer hebt.

Je tweede auto meeverzekeren

Je kunt bovendien een tweede of derde voertuig meeverzekeren met hetzelfde voordeel op de premie. Ook als je met je andere voertuig (bijvoorbeeld een motor) nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd, kun je 75% korting op je premie krijgen als je deze korting ook voor je verzekerde auto ontvangt. Dit geldt ook als je de auto of motor van je partner meeverzekert. Voor de portemonnee zijn zij dus een uitstekende keus.

Tevreden over goede service

Zij rijdt beter biedt je goede service. Klanten zijn erg tevreden over het contact, maar ook over de prijs en service van de verzekering. Mocht je echter al snel weten toch niet tevreden te zijn bij deze verzekeringsmaatschappij, niet getreurd. Je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd zodat je niet direct aan verplichtingen vastzit.

Bezoek Zij Rijdt Beter

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
75%

Schade contact:
Nvt

Website:
www.zijrijdtbeter.nl

Zij Rijdt Beter dekkingen

Je kunt je basispakket altijd uitbreiden met een rechtsbijstandverzekering of een verzekering voor ongevallen bij inzittenden. Ook worden accessoires altijd meeverzekerd tot 1000 euro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een extern navigatiesysteem.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden