Lancyr autoverzekering vergelijken

Lancyr autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Lancyr autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Lancyr is een grote verzekeraar waar je voor je schadeverzekeringen maar ook voor financieel advies terecht kunt. Online verzekeringen afsluiten bij Lancyr is lonend, zeker als je je autoverzekering onderbrengt in het A t/m Z pakket. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger de korting. Je korting kan zelfs oplopen tot 15%.

De autoverzekering

De Lancyr autoverzekering kun je binnen vijf minuten online afsluiten. Je krijgt een goedkope verzekering met uitstekende voorwaarden. Je hebt bijvoorbeeld geen eigen risico. Lancyr hanteert een nieuwwaarde regeling in geval van diefstal of total loss. De verzekering is dagelijks opzegbaar en je krijgt vervangend vervoer tijdens een reparatie.

Om de premie te weten te komen dien je online het kenteken van de auto in te vullen. Dan krijg je ook aanvullende vragen over je leeftijd, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en het aantal schadevrije jaren op jouw naam. De premie is ook altijd afhankelijk van je woonplaats en het merk en de waarde van je auto.

Verzekeringskaarten

Op de website van Lancyr vind je per verzekering een verzekeringskaart met alle voorwaarden en dekkingen die bij de betreffende verzekering van toepassing zijn. Zo kun je duidelijk de verschillen zien tussen de WA, de WA beperkt Casco en de autoverzekering Casco. De WA verzekering is de verplichte verzekering, de WA Beperkt Casco vergoedt ook schade aan de eigen auto die niet door eigen schuld zijn ontstaan en de Casco autoverzekering is de Allrisk variant.

Schade, wat nu?

Het schade melden via de website lukt wel, maar ook dit wordt een zoekplaatje. Als je via de website andere dan eenzijdige schade wilt melden, kun je dit niet direct vinden. Het Europese schadeformulier kun je downloaden, maar daarna zul je telefonisch contact moeten zoeken. Als je het formulier met nood en alarmnummers hebt gevonden, merk je dat de autoverzekeringen van Lancyr allemaal bij andere grote verzekeraars zijn ondergebracht.

Bezoek Lancyr

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
Online: schade melden

Website:
www.lancyr.nl

Lancyr dekkingen

Je kunt een aanvullende rechtsbijstand verzekering bij je autoverzekering afsluiten. Dan is de dekking vooral voor situaties die met de auto te maken hebben. In het A t/m Z pakket kun je ook kiezen voor een volledige rechtsbijstandverzekering.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden