Nationale Nederlanden autoverzekering vergelijken

Nationale Nederlanden autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Nationale Nederlanden autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Nationale Nederlanden is van alle markten thuis. Het is een grote Nederlandse verzekeraar die ook bankzaken doet. De autoverzekering is onderdeel van het pakket schadeverzekeringen.

Drie dekkingen

Bij Nationale Nederlanden kun je kiezen uit drie verzekeringen: de WA verzekering, de WA Extra en de WA Casco. De WA verzekering is de wettelijk verplichte verzekering voor schade die je aan een ander toebrengt. De WA Extra verzekert ook schade aan de eigen auto die buiten je eigen schuld wordt toegebracht en de WA Casco is in feite een Allrisk verzekering. Wordt je auto kort na aanschaf gestolen of total loss verklaard, dan krijg je de aanschafwaarde vergoed met de WA Extra en WA Casco verzekeringen.

Minder premie

Korting op de premie krijg je door schadevrij rijden. Deze bonus-malus korting kan oplopen tot 85% van de premie. Dat is 5% meer dan bij de meeste verzekeringen. Ook kun je kiezen voor een verhoogd eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie. Voor een vrijwillig eigen risico kun je kiezen uit € 150,-, € 300,-, € 600,- of € 1.200,-.

Pakketkorting

Van een grote verzekeraar mag je pakketkorting verwachten en Nationale Nederlanden biedt die ook via het Zekerheidspakket Particulieren. Je korting kan oplopen tot wel 8% als je autoverzekering onderdeel is van dit pakket.

Niet tevreden…

Als je niet tevreden bent over de afhandeling van de schade, dan kun je tot vier maanden premie terug krijgen van Nationale Nederlanden. Deze actie loopt nog tot 31 december 2017.

Schade melden

Als je auto onverhoopt schade heeft opgelopen dan kun je zowel telefonisch als online je schade melden. De aangesloten schadeherstelbedrijven van Glasgarant en Schadegarant vind je door het hele land. De rekening gaat rechtstreeks naar Nationale Nederlanden, je krijgt extra service zoals gratis vervangend vervoer en haal- en brengservice, en je betaalt geen eigen risico.

Bezoek Nationale Nederlanden

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
85%

Schade contact:
T: 088 663 31 11
Online: schade melden

Website:
www.nationalenederlanden.nl

Nationale Nederlanden dekkingen

Als aanvullende verzekering kun je kiezen voor de Schadeverzekering Inzittenden, die er is om schade van passagiers en bestuurder na een ongeluk te vergoeden. Verder is er de Rechtsbijstandsverzekering motorvoertuigen die je bijvoorbeeld kan helpen om te bepalen wie er schuldig was aan een ongeval.

Bijzonder is ook de Verkeersschadeverzekering die NN biedt. Met deze verzekering krijg je schade vergoed die jij en je gezinsleden oplopen bij een verkeersongeval als verkeersdeelnemer, dus ook te voet, met de fiets of in het openbaar vervoer.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden