Witgeld autoverzekering vergelijken

Witgeld autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Witgeld autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Witgeld is een verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in het verzekeren van auto’s. Hier kan je je auto op een makkelijke manier vrij en veilig verzekeren. Ze behouden een uitstekende reputatie bij hun klanten. Door klanten worden zij gemiddeld gewaardeerd met een 8,4. Daarnaast zegt 96% van de klanten Witgeld aan te bevelen als online autoverzekering.

De basispakketten

Hoe ziet deze uitstekende autoverzekering er dan uit? Bij Witgeld heb je keuze uit drie basispakketten. Dit zijn een WA-verzekering, een WA-pluspakket of een Allriskverzekering. Waar je bij een WA-verzekering alleen gedekt bent voor aansprakelijkheid en hulpverlening bij schade, wordt dit bij een WA-pluspakket al ruim uitgebreid. Hierbij ben je bijvoorbeeld verzekerd als je schade hebt die te wijten is aan de natuur. Denk hierbij aan schade door harde wind of hagel, maar bijvoorbeeld ook aan schade door dieren. Daarnaast heb je met dit pakket recht op een vervangende auto als je schade hebt. Als je je Allrisk laat verzekeren ben je verzekerd voor schade door elk van buitenaf komend onheil. Daarnaast worden bij het plus- en het Allrisk-pakket accessoires gratis meeverzekerd tot 2500 euro.

Gemakkelijk online

Indien je onverhoopt schade rijdt, kun je deze eenvoudig online bij Witgeld melden. Uw schademelding wordt gegarandeerd binnen vier uur in behandeling genomen. De online schadebehandelingen worden door klanten met vijf sterren beoordeeld. Dit is dan ook een van de sterke punten van deze autoverzekering.

Ruime keuze

Witgeld werkt samen met vele partners waardoor de keuzemogelijkheid ruim is als het aankomt op reparaties. Ook hebben ze enkele onderscheidingen gewonnen, waaronder de beste prijs voor een autoverzekering in 2012.

Snelheid en eenvoud

Het beste voor je auto vinden is niet altijd leuk en makkelijk werk. Je wil je zaken goed op orde hebben zonder daar te veel energie aan kwijt te zijn. Een van de redenen dat klanten tevreden zijn over Witgoed, is het gemak waarmee de verzekering is af te sluiten. Je sluit de verzekering zeer eenvoudig en snel online af, waardoor je weinig tijd kwijt bent en snel tevreden kunt zijn. Snelheid en eenvoud voor de klant is dan ook waar Witgeld voor staat.

Bezoek Witgeld

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
85%

Schade contact:
RISK Verzekeringen
Postbus 1006
3430 BA Nieuwegein

T: 030 2567 011

Website:
www.witgeld.nl

Witgeld dekkingen

Naast de basispakketten heb je in combinatie met ieder pakket de mogelijkheid aanvullende dekkingen af te sluiten. Zo kun je je extra laten verzekeren tegen schade voor inzittenden. Ook kun je een dekking afsluiten voor pechhulp en voor rechtsbijstand. Op deze manier sta je er niet alleen voor als je betrokken bent bij een ongeval.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden