Centraal Beheer autoverzekering vergelijken

Centraal Beheer autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Centraal Beheer autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Met een autoverzekering van Centraal Beheer bent u verzekerd van uitstekende service. Centraal Beheer scoort erg hoog als het gaat om klantwaardering. De autoverzekering van Centraal Beheer is een van de vele verzekeringen uit het pakket van Centraal Beheer.

Stel zelf je verzekering samen

Centraal Beheer biedt voor een autoverzekering uitgebreide mogelijkheden tegen een voordelige premie. De autoverzekering van Centraal Beheer stel je gemakkelijk online samen. Je kunt de verschillende mogelijkheden aan en uit zetten en in een oogopslag zie de premie die hoort bij de door jou gemaakte keuzes. Bij de autoverzekering van Centraal Beheer kies je zelf hoe hoog je eigen risico is. Hoe hoger je eigen risico, des te lager je premie, hoewel de verschillen niet extreem groot zijn.

Voordeel bij zelf regelen

Waar veel verzekeraars een hoog eigen risico berekenen als je zelf een garage kiest voor het herstellen van een schade, heeft Centraal Beheer een heel gunstige oplossing. Je kunt zelfs iets besparen op je premie als je zelf je schadeafhandeling regelt. Je kiest zelf een garage en schiet de reparatie eerst voor. Centraal Beheer betaalt dan de kosten van je reparatie terug.

Korting via je werkgever

Centraal Beheer heeft met veel bedrijven in Nederland afspraken over korting voor werknemers van die bedrijven op verzekeringen van Centraal Beheer. Grote kans dat je via jouw werkgever ook recht hebt op deze collectiviteitskorting. Op de website van Centraal Beheer kun je opzoeken of je via jouw werkgever recht hebt op korting op je autoverzekering van Centraal Beheer. De hoogte van de korting verschilt per verzekering van Centraal Beheer en is voor een autoverzekering 10%. Niet alleen jij, maar iedereen in jouw gezin kan van deze korting profiteren.

Bezoek Centraal Beheer

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
75%

Schade contact:
T: 055 579 8250
Online: schade melden

Website:
www.centraalbeheer.nl

Centraal Beheer dekkingen

Naast de standaarddekkingen kun je bij de autoverzekering van Centraal Beheer ook aanvullende verzekeringen afsluiten:

Ongevallen inzittendenverzekering
Krijg je onverhoopt een ongeluk waarbij een of meer van mensen die met jou meereden blijvend invalide raken of overlijden, dan keert deze verzekering een bedrag uit. Je sluit deze aanvullende verzekering al voor 1,88 euro af.

Rechtsbijstand verkeer
Voor 4,43 euro verzeker je je hele gezin voor juridische kosten die mogelijk volgen uit onenigheid over een schade. Deze verzekering geldt niet alleen voor schades die ontstaan aan of met de auto, maar ook of de fiets of te voet.

Pechhulp
U kunt uw Centraal Beheer autoverzekering ook uitbreiden met pechhulp. Voor 5,54 euro krijgt u van Centraal Beheer hulp bij pech in Nederland. Voor 3,77 euro verzeker je je voor pechhulp in het buitenland.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden